Mokshop … een oude bekende

Voor velen van u is MOKSHOP een oude bekende als het gaat om het leveren van bedrukte mokken ter gelegenheid van bijzondere historische momenten in de Nederlandse geschiedenis. Zo werden in de afgelopen decennia mokken met fraaie thema-decors door de mensen van MOKSHOP ontwikkeld. Mokken (inclusief het logo van de klant op de 2e zijde), die vervolgens door instellingen, bedrijven en organisaties succesvol werden ingezet voor promotionele activiteiten en educatieve doeleinden.

Mogelijk herinnert u zich de mokken nog ter gelegenheid van:

  • het huwelijk in 2002 van Koning Willem Alexander en Koningin Maxima;
  • de geboorte van – de toekomstige koningin – prinses Catharina-Amalia in 2003;
  • de inhuldiging van Koning Willem Alexander in 2013;
  • de grootse viering voor 50 jaar vrijheid;
  • en dan nu voor 75-Jaar-Vrijheid in 2020 …

75 JAAR VRIJHEID. In 2019 en 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd en dat we sindsdien in vrijheid leven.

Ter gelegenheid van 75 Jaar Vrijheid heeft Mokshop een decor ontwikkeld, bestaande uit het officiële 75-jaar-vrijheid-logo aangevuld met de jaartallen 1945 – 2020. Hieronder ziet u het decor. Dit decor wordt op de voorzijde (oor rechts) van drie (3) modellen mokken aangebracht. Op de 2e zijde (oor links) kunnen wij het logo van uw instelling, bedrijf of organisatie aanbrengen. De modellen waarop het decor wordt aangebracht zijn dezelfde modellen als ingezet bij eerdere bijzondere gelegenheden, zoals hierboven vermeld. Als collectors-item is dit laatste een belangrijk gegeven. De herinnering aan 75 jaar vrijheid heeft niet alleen een educatieve waarde voor de jeugd van tegenwoordig, maar zeker ook als promotioneel product voor het bedrijfsleven. Hiervoor zijn onze mokken bijzonder geschikt.

Het officiële logo ter gelegenheid van 75-Jaar-Vrijheid